Succes in uw bedrijfsvoering valt of staat met de mate waarin de juiste informatie op tijd in uw hoofdsysteem beschikbaar is. Mede dankzij het gebruik van SAP XI en de Idoc's (Intermediate Documents) in SAP R/3 kunnen de gegevens snel en accuraat in SAP worden verwerkt. Op een groot aantal zeer belangrijke vragen kan vrij snel antwoord worden gegeven. Een voorbeeld van zo'n vraag: Hoe krijg ik mijn cashmanagement systeem up-to-date, nadat de elektronische bankafschriften zijn binnen gelezen

ERP is de verzamelnaam voor moderne bedrijfsbrede informatiesystemen. ERP kan informatie over alle processen binnen een organisatie in een geļntegreerd informatiesysteem onderbrengen. Marktleider voor deze systemen is de Duitse firma SAP, met het toonaangevende ERP pakket SAP R/3 (Enterprise). Door middel van systeemintegratie met SAP XI en de kennis van onze mensen, biedt VSA complete dienstverlening op het gebied van integratie.

Systeemintegratie vormt de hoofdactiviteit van VSA. Gedurende deze implementatie bewaken we de controle over het hele project opdat we met de juiste instructies een nieuw en betrouwbaar automatiseringsproces kunnen laten floreren. VSA biedt opdrachtgevers een breed scala aan branchespecifieke oplossingen. Op die manier kan elke onderneming al haar mogelijkheden optimaal benutten. We zorgen ervoor dat uw bedrijf een stap voor blijft op concurrenten.

Copyright © 2001 by VSA
SAP R/3 (Enterprise) en SAP Netweaver zijn geregistreerd handelsmerken van SAP AG